Patisserie
Patisserie maken wij het ganse jaar op bestelling. U vraagt; ik maak en u haalt af. Altijd vers.
Wij hebben ook een taart die 100% lactosevrij is, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie /allergie.
patisserie : 3,50€ per persoon
Patisserie
PROFITEROLES 5,00 € / persoon
Spektakel verzekerd. 5 soesjes per persoon op elkaar gestapeld. Vergezeld van chocoladesaus maakt van dit dessert een succes verzekerd.
'T KARAKSKE
Niet voor niets draagt deze taart onze huisnaam. Een melkchocolademousse vergezeld van een pralinémousseline op een bodem van ouderwetse krokantjes.
SAMBA
Voor wie niet genoeg kan krijgen van chocolade. 2 lagen chocoladecrême, 1 op basis van fondant chocolade 1 op basis van melkchocolade. Afgewerkt met een donkere ganache
mango / kalamansi
een zalig frisse combinatie van mango & kalamansi met daarnaast een mousse van karamelchocolade
FRAMBOISE
Een gekende combinatie : chocolade en frambozen. Afgewerkt met meringue Italienne.
kan ook lactosevrij verkregen worden
GRIONTINNES ROYAL
Fondantchocolademousse gecombineerd met een hart van verse patissiere boordevol griontinnes ( kersen ). Licht alcoholisch.
EXOTIQUE
Melkchocolademousse met een hart van stukjes ananas en passievruchtengelei. Een zeer fris chocolagebak.
BISCUIT MET FRUIT
Uiteraard is niet iedereen chocoladeliefhebber daarom deze frisse klassieker.
ZWARTE WOUD
Wie kent ze niet. Biscuit, slagroom, chocoladeslagroom, toets van Kirch en boordevol Amarenakersen.
PROGRES MET ANANAS.
Een zelfgebakken progres, slagroom en ananas. Kan in het seizoen ook met aardbeien.
Nougat Montelimar
Een laag chocoladecrême gecombineerd met een nougat Montelimar en gehakte nootjes.
afgewerkt met een karamel
dessertbuffet 10,00 € / persoon vanaf 20 personen
op maat van u maken we een variatie van dessertpotjes / patisserie / profiterolles / zelfgemaakt roomijs / vers fruit / huisgebakken koekjes / …