Patisserie

 

met Kerstavond / kerstdag is alles in buchevorm.

oudejaarsavond / nieuwjaarsdag is alles klassiek rond


 
Patisserie maken wij het ganse jaar op bestelling. U vraagt; ik maak en u haalt af. Altijd vers. Wij hebben ook een taart die lactosevrij is, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie /allergie.

 

patisserie : 2,25 € per persoon
 
 
 
 

Samba

Voor wie niet genoeg kan krijgen van chocolade. 2 lagen chocoladecrême, 1 op basis van fondantchocolade 1 op basis van melkchocolade. Afgewerkt met een donkere ganache.

 

 

Framboise

Een gekende combinatie : chocolade en frambozen. Afgewerkt met meringue Italienne.

 

 

Poire Wiliam

Een laag chocoladecrême gecombineerd met bavarois van Poire Wiliamperen ( niet de alcohol ).

 

 

Griontinnes Royal

Fondantchocolademousse gecombineerd met een hart van verse patissiere boordevol griontinnes ( kersen ). Licht alcoholisch.

 

 

Exotique.

Melkchocolademousse met een hart van stukjes ananas en passievruchtengelei. Een zeer fris chocolagebak.

 

 

't karakske

Niet voor niets draagt deze taart onze huisnaam. Een melkchocolademousse vergezeld van een pralinémousseline op een bodem van ouderwetse krokantjes.

 

 

Profiteroles

Spektakel verzekerd. 6 soesjes per persoon op elkaar gestapeld. Vergezeld van chocoladesaus maakt van dit dessert een succes verzekerd.

 

 

Biscuit met fruit.

Uiteraard is niet iedereen chocoladeliefhebber daarom deze klassieker.

 

 

Zwarte woud

Wie kent ze niet. Biscuit, slagroom, chocoladeslagroom, toets van Kirch en boordevol Amarenakersen.

 

 

Progres met ananas.

Een zelfgebakken progres, slagroom en ananas. Kan in het seizoen ook met aardbeien.

 

 

Chocoladesaus.

Past bijna overal bij : profiterolles, ijs, pannekoekjes, ... .
0,50 € per persoon
 

Lactose vrije taart

Deze taart is vrij van melk en melkproducten. Mag dus geconsumeerd worden door personen met lactose-intollerantie. Een combinatie van ananas, passievruchten met een lactose-vrije chocoladecrême.

 

Wij verzorgen ook jullie dessertbuffet vanaf 20 personen. Alles is te bespreken.Een paar voorbeelden :

  • rabarbermousse met pistache"mayonaise"
  • chocolademousse
  • koffieganache met perenbavarois
  • gelei van cremant met cremeux van chocolade
  • patisserie
  • profiteroles
  • zelfgemaakt ijs
  • ...